به گزارش ایرنا به نقل از منابع محلی،در این حملات، اعضای قبیله اسماعیل خیل در ناحیه نوایی ادا ( 25 کیلومتری میرانشاه مرکز منطقه وزیرستان شمالی) هدف پنج فروند موشک قرار گرفتند.
یک ساعت بعد، هوپیماهای بدون سرنشین آمریکا نشست شورای قبایلی مدا خیل 'در بازار دتا خیل را هدف قرار دادند که به کشته شدن اعضای قبایلی و چند تن از مقام های محلی منجر شد.
تلویزیون دولتی پاکستان (پی.تی.وی) نیز گزارش داده است که در دوازده حمله موشکی هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا، تاکنون 81 تن کشته شده اند اما منابع رسمی،این تعداد از تلفات را تایید نکرده اند.
مسعود کوثر فرماندار ایالت خیبر پختونخوا بعد از این حملات،درجمع خبرنگاران ضمن محکوم کردن تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا، از کشته شدن غیر نظامیان خبر داد.
وی افزود: این حملات به افزایش نفرت مردم پاکستان از آمریکا منجر میشود و مردم ما این تجاوزها را تحمل نخواهند کرد.
حملات موشکی آمریکا بعد از بازداشت دیویس به جرم قتل عمد دو شهروند لاهوری (هفتم بهمن) بطور قابل ملاحظهای کاهش یافته بود. وی روز گذشته با پرداخت دیه به اولیای دم،از زندان آزاد و به کشورش بازگشت. به گفته منابع امنیتی محلی، دیویس یکی از منابع خبری سیا در پاکستان برای هدف گیری هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا بود.
حمله موشکی هواپیمای بدون سرنشین آمریکا به منطقه قبایلی وزیرستان شمالی روز گذشته نیز پنج کشته در پی داشت.
در این حمله واحد مسکونی در روستای دتا خیل نزدیک میرانشاه،هدف دو فروند موشک قرار گرفته بود.
آمریکا درسال 2010 میلادی یکصد و شانزده نوبت مناطق قبایلی پاکستان را هدف قرار داد که به کشته شدن بیش از ششصد و پنجاه نفر منجر شده است.
این در حالی است که در سال 2009، هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا چهل و پنج نوبت مناطق قبایلی پاکستان را هدف حمله موشکی قرار دادند که در نتیجه چهارصد و بیست نفر کشته شدند.
آمریکا مدعی است حملات موشکی به مناطق قبایلی پاکستان با هدف از بین بردن طالبان و القاعده صورت می گیرد.
این ادعا در حالی مطرح می شود که بیشتر قربانیان حملات موشکی آمریکا به مناطق قبایلی پاکستان غیرنظامیان هستند و تنها دو و نیم درصد از این حملات ،اعضای القاعده و طالبان را از بین میبرد.
پاکستان نگران است که حملات موشکی آمریکا به تضعیف تلاش هایش در جهت مقابله با شبه نظامیان طالبان در این کشور منجر شود.